Profil

Specialiseret maskinhandler

 

Medarbejderne og kunderne

Medarbejderne er firmaets råstof, og der lægges vægt på løbende efteruddannelse og opdatering for, at vores kolleger altid er på forkant med udviklingen. Med en stab på cirka 35 dygtige medarbejdere med hver deres speciale, er PN Maskiner stærk rustet til fremtidens udfordringer, i forhold til opgaver på værksted, reservedelslager og salgsafdeling til den professionelle maskinstation eller landmand, hobbylandmand, kommune, golfbane, boligselskab eller privat person.

Takket være alsidigheden blandt vores medarbejdere, kan PN Maskiner tilbyde kunderne en helhedsløsning med køb/salg af maskiner, reservedele samt reparation, service og eftersyn indenfor netop deres behov. Netop denne specialisering blandt de ansatte, gør at PN Maskiner kan hjælpe en bred vifte af forskellige kundegrupper uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Produkterne

PN Maskiner er full-line New Holland forhandler med traktorer, mejetærskere, pressere og entreprenørmaskiner. Firmaet er medejer af aktieselskabet MI (Maskinhandler Indkøbsringen), har egenproduktion af Danmarks mest solgte målflytter samt importen af Trimax klippere, Belrobotics robotklippere og Müthing snittere. Produktsortiementet suppleres også med Garia el-biler og Contractor el-trillebører. Endvidere eksisterer et samarbejde med HA Fog, hvis produkter derfor også findes hos PN Maskiner. Det drejer sig om for eksempel Grasshopper plæneklipper og Campeys produkt palette til græspleje. Sidst men ikke mindst er vi også forhandlere af Polaris ATV. Denne sammensætning gør, at vi kan opfylde vores kunders behov på bedste vis.