»Historie
»Visioner
»Medarbejdere - salg
»Medarbejdere - butik/lager
»Medarbejdere - værksted
»Medarbejdere - administration
»Ledige jobs
Modtag vores nyhed/tilbudsmail

Landbrugsmaskiner
Entreprenørmaskiner
Have-, Park- & Vejmaskiner

Profil

PN Maskiners facadeDin moderne maskinhandel

Med en stab på 40 dygtige medarbejdere er PN Maskiner A/S stærkt rustet til fremtidens udfordringer.

 

Medarbejderstaben er firmaets råstof, og der lægges vægt på løbende efteruddannelse, som er med til at sørge for den nødvendige og optimale opdatering. Det gælder såvel den elektroniske som den mekaniske del. Løbende sker der tilpasning til markedets behov.

 

 

På værkstedet står vi gerne til rådighed for at foretage det årlige obligatoriske serviceeftersyn på entreprenørmaskiner bl.a. teleskoplæssere, minilæssere og byggelifte. Vi har også omfattende serviceaftaler på, maskiner udenfor egne mærker.

 

PN Maskiner har et samarbejde med HARDI og har derfor særligt uddannet personale i HARDI produkter, således at vi kan løfte byrden som HARDI-servicepartner. Det vil sige, at vi har special uddannet HARDI personale i salgs- og reservedelsafdelingen samt på værkestedet. Dette betyder for dig som kunde, at du får en bedre service og dermed også sparer tid.

 

PN Maskiner er full-line New Holland-forhandler med traktorer, mejetærskere, pressere og entreprenørmaskiner. Firmaet er medlem af MI, som har forhandlingen af de mest professionelle produkter til dansk landbrug. Desuden er der forhandling af New Hollands Ground-care program fra 14-75 hk. For at følge udviklingen inden for klippere har vi i dag import af Trimax Pegasus-klippere. PN Maskiner har i samarbejde med kommuner udviklet PN Universal målflytter.

 

Have- og parkmaskiner har været inde for en rivende udvikling hos PN Maskiner A/S, så vi i dag er blandt Jyllands absolut førende på området. Denne position har vi opnået ved at have det helt rigtige produktsortiment og udvalg samt veluddannede medarbejdere indenfor området. Da nogle af vores medarbejdere har været i branchen i mere end tyve år, er vi i stand til at yde den bedste rådgivning ved valget af de maskiner, der bedst opfylder den enkelte kundes behov. Vores specialuddannede mekanikere sørger for, at holde maskinerne kørende med mindst mulig ventetid. I dag har PN Maskiner A/S egenproduktion af Danmarks mest solgte målflytter samt import at Trimax klippere, der på kort tid er blevet en af de foretrukne klippere til sportspladser og idrætsanlæg hos de danske kommuner. Vi er altid klar til at demonstrere maskinerne for vore nuværende og kommende kunder, meget gerne hos den enkelte kunde, hvor maskinen skal køre.

Koldingvej 17, Troldkær - 6630 Rødding - Tlf.: 7455 1114 - Fax: 7455 1113 - E-mail: info@pn-maskiner.dk
Webdesign: Pro-Plan Interaktiv A/S