2 nye kolleger søges

VÆRKFØRER SØGES

PN Maskiner A/S søger en værkfører, der i tæt samarbejde med vores anden værkfører, kan lede det 18 medarbejder store værkstedsteam, inklusiv fire lærlinge. Sammen skal de to værkførere prioritere, koordinere og organisere ressourcer og sikre effektive arbejdsgange, godt arbejdsmiljø samt høj kundeservice.

Jobbet

Du får et spændende job med ansvar for både udekørende personale og montører på værkstedet. Der er 13 udekørende servicemontører. Værkstedets opgaver indeholder blandt andre klargøring, reparation og vedligholdelse af forskellige maskintyper og tilhørende udstyr. Vi har et stort fokus på landbrugssektoren, men der afsættes også en del krafter på entreprenør- og den grønne sektor, hvor sidste nævnte beskæftiger otte medarbejdere, heraf tre-fire på værkstedet.

Derudover vil du få følgende ansvarsområder:

√ Planlægge og realisere et smidigt, både kort og lang sigtet, workflow

√ Sikre at kendte opgaver, hastesager og ressourcer går op i en højere enhed

√ Sikre at sikkerhedsmæssige foranstaltninger virker og overholdes

√ Skabe et godt arbejdsmiljø med rettidig information og udførelse, der tilgodeser kunder som ansatte

√ Fokus på kundetilfredshed og leveringssikkerhed

√ Hjælpe med at skabe en god synergieffekt på tværs af firmaets andre afdelinger

√ Samarbejde med leverandører omkring reservedele og reklamationer

√ Ajourføring af arbejdsprocesser (effektivisering)

Den rette kandidat

Du har erfaring med landbrugs-branchen eller har teknisk erfaring fra lignende brancher. Du trives med at have en koordinerende og problemløsende rolle, hvor du finder de mest ressource-besparende løsninger. Du har en postitiv indstilling, kan arbejde selvstændigt og i teams, og har det godt i en travl hverdag med et højt energiniveau.

Det er en drivkraft for dig at levere den bedste service både personligt og i telefonen, du trives med en tæt kundekontakt, og du er god til at lytte og igangsætte handling. Du er god til at kommunikere med mennesker i en respektfuld tone, og via din ledelsesstil får du det bedste frem i dine medarbejdere.

Kan du genkende dig selv?

Så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Send din ansøgning til indehaver Torben Petersen på

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til ham på telefon 2016 3411.

Vi evaluerer henvendelserne løbende.

 

-----------------------------------------------------------

LANDBRUGSMEKANIKER SØGES

PN Maskiner har fået en ledig stilling, da en af vores dygtige montører har valgt at læse videre. Vi søger derfor en uddannet landbrugsmaskinmekaniker med speciale i traktorer/høstmaskiner til at supplere værkstedets 18 mand store hold. Kendskab til New Holland produkter vil dog være en fordel, men absolut ikke et krav.

Jobbet

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Der vil blive tale om varierede arbejdsdage med fokus på fejlfinding og reparation samt klargøring af nye og brugte maskiner. Der vil være arbejde på såvel værkstedet som i marken.

Du skal være en holdspiller, som tager ansvar og samtidig kan arbejde selvstændigt. Du er villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det, og du er engageret og brænder for løbende at dygtiggøre dig og lære nyt. Personlig udvikling vil du få rig mulighed for via sparring med erfarne kolleger og løbende kurser i netop dit arbejdsområde. Faglig forståelse og et engageret fokus på at løse opgaverne til alles tilfredsstillelse sættes højt.

Stillingen kræver gyldigt kørekort og er fuld tid og til besættelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rigtige medarbejder.

Vi tilbyder


  • Alsidig arbejdsdag med frihed under ansvar
  • Gode kolleger
  • Løbende kurser
  • Nyere, veludstyret servicebil
  • God personaleforening
  • Sundhedssikring
  • Favorable indkøbsmuligheder til privatforbrug
  • Løn efter kvalifikationer


PN Maskiner 

PN Maskiner A/S, der er full line New Holland forhandler og medejer af Maskinhandler Indkøbsringen, har et bredt og gedigent produktprogram, der henvender sig til professionelle landmænd, maskinstationer, entreprenører, kommuner, golfbaner med flere. Det omfattende produktprogram suppleres af en del import, der primært henvender sig til den grønne sektor. Vores personale er specialuddannet på såvel værkstedet, reservedelslageret som i salgsafdelingen.

Vi oplever overordnet set en rivende udvikling, der skaber behov for nye medarbejdere. Denne gang på værkstedets landbrugsside.

Er du vores nye kollega eller kender du vedkomne?

Så er vi meget interesseret i, at tale med dig om stillingen. Kontakt værkfører Carsten Johnsen for spørgsmål eller yderligere information på tlf. 74 22 12 09.

Send gerne ansøgning til ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi evaluerer henvendelserne løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!