Værkførerassistent søges

VÆRKFØRERASSISTENT

PN Maskiner A/S søger en værkførerassistent, der i samarbejde med den overordnede værkfører, kan lede det 18 medarbejder store værkstedsteam, inklusiv fire lærlinge. Værkførerassistenten skal hjælpe den nuværende værkfører med at prioritere, koordinere og organisere ressourcer og sikre effektive arbejdsgange, skabe godt arbejdsmiljø samt levere høj kundeservice.

Jobbet

Du vil få et spændende og alsidigt job, hvor koordinering, planlægning og eksekvering er i fokus for at såvel de udekørende og værkstedsarbejdede montører får en effektiv og glat arbejdsdag. Værkstedets opgaver indeholder blandt andre klargøring, reparation og vedligeholdelse af forskellige maskintyper og tilhørende udstyr. Vi har et stort fokus på landbrugssektoren, men der afsættes også en del kræfter på entreprenør- og den grønne sektor, hvor sidste nævnte beskæftiger otte medarbejdere, heraf tre-fire på værkstedet.

Derudover vil du få følgende ansvarsområder:

√ Planlægge og realisere et smidigt, både kort og lang sigtet, workflow

√ Sikre at kendte opgaver, hastesager og ressourcer går op i en højere enhed

√ Sikre at sikkerhedsmæssige foranstaltninger virker og overholdes

√ Skabe et godt arbejdsmiljø med rettidig information og udførelse, der tilgodeser kunder som ansatte

√ Hjælpe med at skabe en god synergieffekt på tværs af firmaets andre afdelinger

√ Ajourføring af arbejdsprocesser (effektivisering)

Den rette kandidat

Du har erfaring med landbrugs-branchen og har teknisk erfaring. Du trives med at have en koordinerende og samlende rolle med en stor omgangsflade. Du har en positiv indstilling, kan arbejde selvstændigt og i teams, og kan holde hovedet koldt i en travl hverdag med et højt energiniveau.

Det er en drivkraft for dig at levere den bedste service både personligt og i telefonen, du trives med en tæt kundekontakt, og du er god til at lytte og igangsætte handling. Du er god til at kommunikere med mennesker i en respektfuld tone, og via din ledelsesstil får du det bedste frem i dine medarbejdere.

Kan du genkende dig selv?

Så er vi meget interesseret i at høre fra dig. Send din ansøgning til indehaver Torben Petersen på

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til ham på telefon 2016 3411.

Fuldtidsstillig. Løn efter kvalifikationer. Vi evaluerer henvendelserne løbende.

Tiltrædelses hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette medarbejder.