Job

Værkfører assistent

PN maskiner A/S søger en værkfører assistent hvor din primære opgave, i samarbejde med den overordnede værkfører, er at lede et team på 17 medarbejdere på vores værksted.

 

Jobbet

Du vil primært få selvstændigt ansvar for den del af opgaverne der vedrører redskaber samt høstmaskiner. Ansvaret er at prioritere, koordinere og organisere ressourcer på værkstedet. Opgaverne er b.la. reparation og vedligeholdelse af forskellige landbrugs-maskintyper og tilhørende udstyr, og du har succes i stillingen, når du får opgaver, hastesager og ressourcer til at gå op i en højere enhed. Du er god til at bevare overblikket og kan lide at følge tingene til dørs.

Du kender allerede landbrugs-branchen eller har teknisk erfaring fra lignende brancher, og trives i rollen, hvor mange ting skal falde i hak - det giver dig et kick! Du har nemt ved at få mennesker og opgaver til at spille sammen, og du kender værdien af at have kunden i fokus. Det er en drivkraft for dig at levere den bedste service både personligt og i telefonen og du er god til at lytte og igangsætte handling. Du er god til at kommunikere med mennesker i en respektfuld tone, og via din ledelsesstil får du det bedste frem i dine medarbejdere.

Kan du genkende dig selv?

Så er vi meget interesseret i, at tale mere med dig om stillingen som værkfører hos os - RING til Indehaver Torben Petersen på telefon 20163411 for at få yderligere information og en mulighed for at komme til en personlig samtale. Vi evaluerer henvendelserne løbende med endelig frist d. 22. februar 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig..!