Landbrugsmaskinmekaniker søges

PN maskiner søger en uddannet landbrugsmaskinmekaniker til at supplere værkstedets atten mand store hold. Det kan også have interesse, hvis du kommer med mekanikererfaring fra en lignende branche. Kendskab til New Holland produkter og/eller traktorer vil dog være en fordel.

 

Jobbet

Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Der vil blive tale om varierede arbejdsdage med fokus på fejlfinding og reparation samt klargøring af nye og brugte maskiner, primært traktorer. Du skal være en holdspiller, som tager ansvar og samtidig kan arbejde selvstændigt. Du er villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det, og du er engageret og brænder for løbende at dygtiggøre dig og lære nyt. Personlig udvikling vil du få rig mulighed for via sparring med erfarne kolleger og løbende kurser i netop dit arbejdsområde. Faglig forståelse og et engageret fokus på at løse opgaverne til alles tilfredsstillelse sættes højt.

 

Stillingen er fuld tid og er til besættelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rigtige medarbejder.

 

PN Maskiner

PN Maskiner A/S, der er full line New Holland forhandler og medejer af Maskinhandler Indkøbsringen, har et bredt og gedigent produktprogram, der henvender sig til professionelle landmænd, maskinstationer, entreprenører, kommuner, golfbaner med flere. Det omfattende produktprogram suppleres af en del import, der primært henvender sig til den grønne sektor. Vores personale er specialuddannet på såvel værkstedet, reservedelslageret som i salgsafdelingen.

 

Vi oplever overordnet set en rivende udvikling, der skaber behov for nye medarbejdere. Denne gang på værkstedets landbrugsside.

 

Er du vores nye kollega eller kender du vedkomne?

Så er vi meget interesseret i, at tale med dig om stillingen. Kontakt vores værkfører Bo Jørgensen for spørgsmål eller yderligere information på tlf. 73 55 26 99. Send gerne ansøgning til ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi evaluerer henvendelserne løbende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!