Lagermand med interesse for have-park maskiner

 Kunne du tænke dig at arbejde med verdens største robotklippere?

Velkommen til PN Maskiner

PN Maskiner A/S, der er full line New Holland-forhandler, aktionær i Maskinhandler Indkøbsringen (MI) og supplerer produktporteføljen med en del import, oplever en god udvikling, der skaber behov for nye medarbejdere.

PN Maskiner søger en lagermedarbejder - meget gerne med erfaring i have-park maskiner – og interesse i robotklippere, til at supplere lagrets 6 medarbejdere

Du sørger for at robotterne bliver kørende samt understøtter vores værkstedspersonale og kunder

Der vil blive tale om varierede arbejdsdage med fokus på robotter (salg, installering, igangsættelse, opfølgning og reparationer) og lagerarbejde (betjening af kunder og værkstedspersonale samt indkøb og bestilling af reservedele). Du vil komme til at arbejde meget med Stihl iMow samt vores importvarer Trimax rotorklippere og Belrobotics robotklippere, hvor sidste nævnte er verdens største.

Du vil få rig mulighed for personlig udvikling via sparring med erfarne kolleger og løbende kurser i netop dit arbejdsområde. Jobbet kræver øje for detaljer og fokus på at løse opgaverne til kunderne og firmaets tilfredsstillelse.

Er du den rette?

Vi søger en holdspiller, som tager ansvar og kan arbejde selvstændigt og struktureret, da du får en alsidig arbejdsdag med stor frihed under ansvar. Du har ordenssans, kan arbejde systematisk, er udadvendt og serviceminded. Har du flair for teknik, interesse for robotter og/eller teknisk erfaring vil det være et stort plus. Du skal trives med både stillesiddende og fysisk aktive arbejdsdage, samt villig til at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det.

Er du vores nye kollega eller kender du vedkommende?

Så er vi meget interesseret i at tale med dig om stillingen. Kontakt vores lagerchef Michael Thestrup for spørgsmål eller yderligere information på tlf. 7355 2691 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansøgninger bliver læst løbende, så send allerede din ansøgning i dag. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Deadline fredag den 1. maj 2020

Vi følger selvfølgelig myndighedernes vejledninger i forhold til Covid-19 i forbindelse med samtaler og så videre.